Nieuwe MVI-module voor MVO Prestatieladder

Binnenkort heb jij met de MVO Prestatieladder ook de mogelijkheid om je speciaal te laten certificeren met de extra MVI-module.

De Nederlandse overheid gaat de komende jaren veel werk maken van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, zo blijkt uit het rapport ‘Nationaal Plan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen 2021-2025’. Steeds meer rijksoverheden, provincies, gemeenten, maar ook uitvoerders als politie en Rijkswaterstaat stellen op basis van de MVI-criteria eisen aan hun opdrachtnemers en kiezen voor die partijen die zich daarop onderscheiden. Met de MVI-module kun je dit onderscheid nu duidelijk laten zien.

Al bekend met certificering tegen MVO Prestatieladder? Dan verandert er niet veel voor jouw organisatie. Het is belangrijk dat je de MVI-doelstellingen en criteria passend bij jouw branche laat terugkomen in je jaarverslag en rapportage. De systematiek van het certificeren verandert niet.

Helemaal nieuw met certificeren tegen de MVO Prestatieladder? Bekijk dan onze infographics ‘Alles wat jij wilt weten over MVO Prestatieladder‘ of onze nieuwe infographic over de MVI-module:

Meer weten?

Binnenkort starten de eerste certificaties inclusief de nieuwe MVI-module. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en een update krijgen als je deze kunt toevoegen aan jouw certificatie?