Online webinar Impactvol Ondernemer- en opdrachtgeverschap met MVO Prestatieladder versie 4.0

Alle ins en outs over MVO, MVI, CSRD, SDG's en nog veel meer in 30 minuten.

 (Sta jij aan de voorhoede van impactvol ondernemerschap? Of pas je als opdrachtgever de principes maatschappelijk verantwoord inkopen toe? Ontdek hoe jij, als ondernemer én inkoper, een sleutelrol kunt spelen - en impact kunt maken op mens, milieu en maatschappij met MVO Prestatieladder.

Bekijk nu ons inspirerende webinar, waarin we je in hoog tempo - in slechts één uur - volledig up-to-date brengen over o.a. MVO- en MVI-ontwikkelingen, regelgeving zoals CSRD, en natuurlijk over de nieuwe MVO Prestatieladder versie 4.0.

Wat kan je verwachten van het webinar?

Leer in 1 uur tijd over ontwikkelingen op het gebied van:

1Transparantie & Regelgeving
Ontdek hoe MVO Prestatieladder versie 4.0 de eisen van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) integreert, waardoor je moeiteloos kunt voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie over milieu- en maatschappelijke impact.
2Maatschappelijk Verantwoord Inkopen
Leer hoe MVO Prestatieladder versie 4.0 de principes van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen omarmt. Dit dwingt je strategisch na te denken over de impact op het milieu en de samenleving via inkoop- en aanbestedingsprocessen.
3Purpose-gedreven Ondernemen
Ontdek hoe je wordt gestimuleerd om verder te gaan dan alleen voldoen aan minimale eisen. Het gaat niet alleen om compliance, maar om het creëren van waarde voor de samenleving.
4Meetbare Impact
Het MVO Prestatieladder-certificaat is tastbaar bewijs van een effectief MVO-managementsysteem. Jaarlijkse rapportage van prestatie-indicatoren biedt inzicht in hoe je jouw maatschappelijk verantwoord ondernemerschap verbetert.