MVO Prestatieladder in de praktijk

Hét evenement van het jaar!

Donderdag 26 mei 2016 te Lieshout

Donderdag 26 mei 2016 vindt het eerste MVO Prestatieladder evenement plaats. Deze dag staat in het thema MVO Prestatieladder in de praktijk op de locatie van het Bavaria Brouwerij Café, Heuvel 5 in Lieshout. 

Thema 2016: ‘MVO Prestatieladder in de praktijk’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een blijvend thema. De MVO Prestatieladder is een manier om MVO systematisch in uw bedrijfsvoering op te nemen en inzichtelijk te maken. Als u al gecertificeerd bent voor MVO Prestatieladder kunt u systematisch MVO resultaten behalen of verder ontwikkelen naar een hoger niveau. Wat is daar van de praktijk? Bent u nog niet gecertificeerd? Ook dan kunt u kennis maken met de MVO Prestatieladder in de praktijk. Zowel in het plenaire deel als in het workshopprogramma komt dit thema volop aan bod, laat u zich door de dagvoorzitter Rob van Tilburg (Royal Haskoning – DHV) een inspirerend Evenement voor zetten.

Hét evenement van het jaar!

Dit is het moment om informatie over de MVO Prestatieladder te ontvangen en u (verder) op weg te helpen met MVO-P en certificatie. Kom naar het evenement ‘MVO Prestatieladder in de Praktijk’ en ontmoet waardevolle (nieuwe) contacten. Laat u zich inspireren over MVO door Willem Lageweg (MVO Nederland) Karen Maas (Erasmus universiteit) en Jan-Reinier Swinkels (Bavaria) en schrijf u in voor enkele van de 5 praktische workshops. 

Het comité van aanbeveling voor dit evenement zijn de leden van het Centraal College van Deskundigen MVO Prestatieladder vermeld op de website www.mvoprestatieladder.nl  U kunt hen en vertegenwoordigers van de audit praktijk tijdens het Evenement ontmoeten in de verschillende workshops die worden gegeven in samenwerking met mensen uit de praktijk waaronder Henk-Jan Wegman van Ubbink BV, Marthijn Junggeburth van Bavaria BV, Onno Elzinga van A.Hak BV en Marieke Hoffmann van RH-DHV.

Programma 26 mei 2016 ‘MVO Prestatieladder in de praktijk’

10.00 uur: Inloop